Over Meliora

  • Meliora ontwikkelt producten die passen bij de uitgangspunten van de Piramide van Miller. Meliora begeleidt organisaties in het ontwikkelen van een visie op de toepassingen van VR producten en e-learning in cursussen en trainingen.

  • accessibility_new   Meer lezen

Onze innovaties kennen altijd twee belangrijke deelgebieden:

  • Techniek
  • Inhoud

Voor technische innovatie werken diverse partijen samen. Meliora heeft een Creative Artist, een animator en een programmeur aangetrokken. Zij werken vervolgens samen met medewerkers van WARP-VR, VRee, Edu Contract, Xenion en studenten/docenten van Fontys Hogescholen. Deze studenten/docenten komen van verschillende faculteiten: elektrotechniek, mechatronica, ICT.

Voor de inhoudelijke innovatie zijn vooral onze klanten aanspreekpunt. Hun vragen blijken zeer waardevol te zijn voor onze vernieuwingen. Maar ook hier, en opnieuw, spelen studenten/docenten van de omliggende kenniscentra een belangrijke rol.

Daarnaast is de samenwerking met Hogeschool de Kempel, en Fontys Hogeschool Kind en Educatie vermeldingswaardig. Samen met hen zijn we op zoek naar de juiste plek voor VR in het onderwijs. We ontwikkelen didactische toepassingen voor dit medium.

Onze innovaties worden onder andere mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van:

  • MIT
  • MRE
  • MKB idee

Bij Meliora werken:

Arno    Saasen

Directie

Binnen Meliora probeert Arno de grote lijn te bewaken. Hij ziet het als een belangrijke opdracht om partners te zoeken die ontwikkelingen in VR en E-learning mogelijk maken. 1 + 1 = 3

Zijn achtergrond in het onderwijs en zijn netwerk zet hij in om educatie te verrijken met VR en E-learning. Alhoewel Arno vooral gefocust is op de veiligheidssector, heeft hij geleerd dat je VR en E-learning overal kunt toepassen.

Arno vindt het geweldig als het team van Meliora in gezamenlijkheid dingen voor elkaar krijgen die voorheen misschien wel onmogelijk leken.

Yvonne Saasen

Projectleider

Als projectleider binnen Meliora onderhoudt Yvonne goede contacten met externe partijen; HBO’s, ziekenhuizen, MBO’s, ICT’ers, studenten etc. Door gesprekken met deze groep mensen ontstaan mooie nieuwe initiatieven. Met haar eigen didactische achtergrond vanuit het onderwijs ervaart ze steeds meer dat VR meer is dan alleen fun. Het geeft leren een nieuwe dimensie.

Jeroen van Lierop

Salesmanager

Als salesmanager binnen Meliora onderhoudt Jeroen de contacten met de klant. Hij vindt het een enorme uitdaging om mee te denken met de klant en te gaan voor een oplossing op maat. Benieuwd wat Meliora voor uw organisatie kan betekenen? Jeroen staat u graag te woord!

Rocco Sengers

Creative Artist

Begonnen als stagiair en zo doorgegroeid naar een full time baan binnen Meliora. Rocco ontwerpt en realiseert vr scenario’s voor onder andere de “right choice learning”. Daarnaast begeleidt Rocco al onze Meliora stagiaires.

Hilse Wolterbeek

Creative Artist

Als Creative Artist binnen Meliora houdt Hilse zich voornamelijk bezig met het maken en ontwerpen van het visuele gedeelte voor VR scenario’s en diverse media (waaronder E-learning).