Meliora VR

Onze VR producten

VR Scan

VR Right Choice Learning

VR Real learning

VR startpakket

Op een laagdrempelige manier kennis maken met VR?

Op een laagdrempelige manier kennis maken met VR?

Meer info

Meliora onderzoekt alternatieve mogelijkheden om VR toe te passen. Daarbij is het uitgangspunt dat de kandidaat zoveel mogelijk in zijn/haar eigen (werk-)omgeving moet kunnen oefenen/trainen. Toepassen van VR is een uitgelezen mogelijkheid om interactief aan de slag te gaan.

Competenties kunnen toepassen in je eigen omgeving is ons ultieme doel. In onze strategische samenwerking met kennisinstituten en onze klant/partner zoeken wij naar toepassingen. Zo kunnen we al reanimeren, intuberen, ontruimen, brand blussen en de-escaleren bij agressie. Allemaal in VR.

Niet alleen Cure and Care gaan profiteren van de VR mogelijkheden. Meliora onderzoekt ook de mogelijkheden om andere competenties (ook in andere (bedrijfs-)sectoren van onze maatschappij) in VR te trainen. Focus voor de komende jaren ligt bij veiligheid, echter de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Bij het ontwikkelen van VR producten vragen we ons altijd eerst af welke

toegevoegde waarde VR kan hebben.

Natuurlijk laat VR zien dat je innovatief bezig bent maar het VR middel moet niet alleen daarvoor worden ingezet. Meer over onze visie op het ontwikkelen van VR producten vind je onder het tabblad onze visie van deze website.

Probeer het zelf!

Benieuwd naar onze VR modules? Ontdek de mogelijkheden van een gratis demo op onze locatie.