Een nieuw kindje geboren: Meliora

We willen voorop in de trein zitten en daarmee zelf de snelheid en de richting van ons werk bepalen.

schedule 4 juni 2020
bookmark_border Laatste nieuws
create

Saasen Groep onderscheidt zich al jaren door de innovatie. We willen voorop in de trein zitten en daarmee zelf de snelheid en de richting van ons werk bepalen.

Om deze ambitie ook in de voor ons liggende jaren te kunnen blijven realiseren, is besloten alle innovatie onder te brengen bij Saasen Meliora BV. Het bedrijf krijgt de werknaam Meliora.

Meliora gaat daarmee innovatieve krachten van de Saasen Groep bundelen. De resultaten van de inspanningen komen nu sneller voor u als klant beschikbaar. Meliora stelt producten ter beschikking als:

Het bedrijf werkt aan concepten die voor allerlei onderwijsvormen bruikbaar zullen zijn. De cursist en zijn docent kunnen daardoor steeds meer eigen leerroutes kiezen. Uiteraard zullen ook opdrachtgevers (leidinggevenden in onderwijs en opleidingsfunctionarissen in het bedrijfsleven) leertrajecten gaan samenstellen.

Komende jaren zal Meliora regelmatig nieuwe innovaties het licht laten zien. Daarbij zal nauw worden samengewerkt met klanten, kenniscentra, collega’s en tech-bedrijven.