Innovatie; een belangrijk speerpunt

Innovatie is voor Meliora een belangrijk speerpunt. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van diverse technologische toepassingen. Naast E-Learning en DVVS, die al eerder ontwikkeld waren, richten we ons ook steeds meer op VR. Voor Meliora staat 1 ding voorop; technologie is er niet alleen voor de fun maar moet in dienst staan van ons onderwijs!

schedule 7 juli 2022
bookmark_border Laatste nieuws
create

Al een aantal jaren werkt Meliora samen om VR producten te ontwikkelen gericht op BHV cursussen. Dit doen we samen met partners uit de techniek zoals WARP & Vree én partners uit het onderwijs zoals Fontys hogescholen & Summa College. Onderwijskundige principes zoals het TPACK model en de piramide van Miller vormen de basis van onze technologische vernieuwingen. Want met welk doel zet je VR in én in welke fase van je les doe je dit dan?

Wij geloven er in dat er niet één VR oplossing is voor uw BHV cursus maar dat er verschillende mogelijkheden zijn. Factoren zoals lesdoel, lesfase, ervaring cursisten, kennis en kunde van docenten, maar ook prijs-kwaliteit spelen natuurlijk een rol.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden wat deze technologische toepassingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via.