Saasen Groep aan de slag met de VR toepassing “VR right choice learning”

Vanaf september zijn ze bij Saasen Groep aan de slag gegaan met de VR toepassing “VR right choice learning” tijdens de BHV herhalingslessen.

schedule 8 okt 2021
bookmark_border Laatste nieuws
create

Innovatie

Innovatie staat hoog in het vaandel bij Saasen Groep, ze zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve lesvormen. Hierdoor zijn ze dan ook bij de toepassing VR right choice learning terechtgekomen.

Goede eerste indruk

Naast het feit dat dit een leerzame toepassing is, wordt het door de cursisten van Saasen Groep vooral als leuk en vernieuwend ervaren. ‘Fijn om met VR brillen te werken, leerzaam en op ieders eigen niveau.’, aldus een van onze cursisten.

Thuis met VR aan de slag

Tijdens de les worden er een aantal scenario’s behandeld. Saasen Groep heeft er voor gekozen om elke cursist een VR gadget mee naar huis te geven, zodat Cursisten bijvoorbeeld ook thuis met de toepassing aan de slag kunnen. Hiervoor maken ze dan gebruik van hun smartphone.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze toepassing “VR right choice learning” of zou u de mogelijkheden willen bekijken om deze tool in te gaan zetten tijdens uw cursus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@melioravr.nl