Samenwerking Meliora en Warp VR feestelijk beklonken

schedule 18 feb 2022
bookmark_border Laatste nieuws
create

VR & Veiligheid

Op donderdag 17 februari jl. is, met de formele contractondertekening, de samenwerking tussen Meliora en Warp VR feestelijk beklonken. Door de samenwerking tussen beide partijen is de mogelijkheid ontstaan om diverse unieke trainingsmethodes te ontwikkelen op het gebied van VR & Veiligheid.

Op foto 3 van links naar rechts: Thijs de Vries (CEO Warp VR), Yvonne Saasen (Projectleider Meliora VR), Arno Saasen (Directie Meliora VR) en Pieter Beks (ontwikkelaar Meliora VR).

VR Right Choice Learning

Bij het uitvoeren van ons dagelijks werk maken we telkens opnieuw tal van keuzes. Het maken van de juiste keuzes leveren je een competentie op: je bent in staat een handeling op de juiste manier uit te voeren. Het nemen van de juiste beslissingen is dus belangrijk; soms zelfs van levensbelang. Met behulp van ‘VR right choice learning' kunnen BHV competenties getoetst worden in VR; één van onze unieke trainingsmethodes die voort is gekomen uit de succesvolle samenwerking tussen Meliora en Warp VR.

Hoe gaat het in zijn werk?

·        Er speelt een scenario af in een VR bril en men staat als het ware middenin de situatie

·        Er vindt een voorval / incident plaats

·        Op verschillende momenten wordt men gevraagd hoe te handelen; welke keuze maak je?

·        Er wordt direct feedback gegeven op de gemaakte keuze

Een super interactieve en leuke lesvorm!

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking of over de toepassing “VR right choice learning”? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze tool in te zetten voor uw cursussen en trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@melioravr.nl.