VR Right Choice learning

Tijdens uw BHV cursussen bent u bezig de cursisten te leren de juiste keuzes te maken op het juiste moment.

schedule 19 jan 2023
bookmark_border Virtual Reality
create

Wanneer bel ik 112? Kan ik deze brand nog zelf blussen? VR Right Choice learning Deze keuzes maak je in de praktijk, maar hoe weet u of uw cursisten hier klaar voor zijn? Dit kan met behulp van VR Right Choice learning!

Realistisch trainen in VR

VR Right Choice learning biedt u de mogelijkheid om uw cursisten met een VR-bril in een realistische omgeving te laten oefenen met het maken van deze levensbelangrijke beslissingen. Doordat de cursist zich in een andere omgeving waant, levert dit ook een meer realistische reactie bij de cursist op. Daarnaast blijft dit moment een oefenmoment en dus wel een veilige omgeving om ook te leren van eventuele fouten.

Kant en klare oplossing

Voor u een fantastische kant-en-klare oplossing in VR met een resultatenoverzicht na het oefenen voor zowel de cursist als de docenten. Een innovatieve en mooie aanvulling op de praktijklessen en de e-learning, zonder gedoe met techniek. Op deze manier kan uw training eventueel dus ook deels op afstand verdergaan. Benieuwd naar wat VR Right Choice learning voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.